Yritysesittely

kättely

Turvakerroin-koulutus tarjoaa monenlaista turvallisuusalan koulutusta.

Kohderyhmiämme ovat yritykset, eri oppilaitokset, yhteisöt ja yhdistykset sekä myös yksityiset henkilöt. Näin koulutustarjotamme sisältää kaikkea ammattillisesta turvallisuuskoulutuksesta yritys- ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

Koulutuksien päätavoite on aina luoda juuri kohderyhmälle sopiva räätälöity koulutus, joka palvelee kaikin tavoin heidän tarpeitaan.  Kouluksissamme aiheet ovat aina ajan hermolla ja ne tarjoillaan asiakkaille mielenkiintoisessa ja mukaansa tempaavassa muodossa, käytännön esimerkkien ja tosi elämän tapahtumien siivittämänä. Tällä tavoin tärkeästä aiheesta saadaan myös elämyksellistä ja mieleenpainuvaa.

Turvakerroin-koulutuksen palveluksessa on turvallisuuskouluttajia ympäri suomea.
Kouluttajamme ovat turvallisuusalalla pitkään toimineita kokeneita ammattilaisia. Näin käytännönläheisyys ja kokemus ovat läsnä koulutuksissamme antamassa realistista ja todellista kuvaa nyky maailman riskeistä ja niihin valmistautumisen tärkeydestä.

 

Mitä tarjoamme?

1
Koulutuspaketit yrityksille ja yhteisöille

Järjestämme turvallisuuskoulutuksia yhteistyössä yritysten, yhteisöjen ja oppilaitosten kanssa.

 

2
Avoimet turvallisuuskoulutukset

Järjestämme turvallisuuskoulutuksia valtakunnallisesti eri toimipaikoilla. Katso lähin koulutuksesi ja ilmoittaudu mukaan.

 

3
Räätälöidyt koulutukset

Voimme järjestää koulutuksen joustavasti asiakkaan lähtien asiakkaan tarpeesta. Olemme turvallisuusasioissa erikoisosaaja ja pystymme palvelemaan asiakastamme haastellisissakin kokonaisuuksissa.